Nis

18-19 Nisan tarihinde okulumuzda gerçekleşen TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI öğrenci ve öğretmenlerimizin projelerinin sunumları ile gerçekleşmiştir. Katılım sağlayan Sayın Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Murat ÇELİK' e , proje yürütücümüz Biyoloji Öğretmeni Mediha SIÇRAMAZ'a ve  emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109.yılı dolasıyla tören programı düzenlenmiştir. Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz öğrencileri birçok dalda sprosal faaliyetlerde başarı göstermiştir. Gösterdikleri başarılardan dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

Mrt

14 Mart Dünya Pi Günü için okulumuz Matematik Öğretmeni Samet BARITOĞLU tarafından pano çalışması yapılmıştır.

Mrt

Okulumuz Görsel Sanatlar Öğretmeni Songül AKINCI tarafından 12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü ile ilgili öğrenciler ile beraber yaptığı çalışmalarını okulumuzda sergilemiştir. Kendisine ve emeği geçen tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz idaresi tarafından öğretmenlerimizin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlandı.

Mrt

Okulumuzda 2.Dönem Başı Sınıf Veli Toplantıları Sınıf Rehber Öğretmenleri tarafından yapılmıştır.

Mrt

Okulumuz öğrencileri Psikolojik Danışma ve Rehber Öğretmeni Büşranur TAŞ ve Kimya Öğretmeni Nazan ODAK eşliğinde Çukurova Üniversitesine geziye götürülmüştür. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Velilerimize okul konferans salonunda bağımlılık ve aile içi iletişim semineri Okulumuz Psikolojik Danışma ve Rehberlik Öğretmeni Seray LALE tarafından seminer verilmiştir.

Şbt

E-Dergimiz Endemik Şubat ayı 1.Sayısı ile Artık Yayımda LİNK: https://online.fliphtml5.com/nmyxn/ybed/

ENDEMİK 1.SAYI BİO ÇENGEL BULMACANIN CEVAP ANAHTARI:  https://caferrecaigizeral.meb.k12.tr/meb_iys_dosyalar/01/01/767254/dosyalar/2024_02/25004544_biyocengelbulmacacevapanahtari.doc

Şbt

Seyhan Belediyesi Tellidere Çokamaçlı Tesislerinde 24-25 Şubatta gerçekleşen Adana Okullar Arası Mahalli Gençler Satranç Yarışmasında öğrencilerimiz Beden Eğitim Öğretmenimiz Sedat CENGİZ eşliğinde okulumuzu temsil etiiler.

Yarışmaya katılan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

-Hasan Emir Özperçin

-Serhat Zincir

-Hüseyin Altuntarla

-Mehmet Kaymaz

-Mustafa Açış

Şbt

Okulumuz 12.sınıf öğrenci konferans salonunda öğrencilerimize İşkur kapsamında meslek ve kariyer planlama ile ilgili seminer verildi.

Şbt

Seyhan İlçe Milli Eğitim tarafından başlayılan Mahalle Paydaşları projesi kapsamında okulumuzda ilk toplantı yapılmıştır.

Şbt

2.Dönem Başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı Okul Müdürü Emrah KARAKAŞ'ın başkanlığında okulumuz konferans salonunda yapılmıştır.

Şbt

2.Dönem Başı Sorumluluk Sınav Tarihleri aşağıdaki fotoğrafta mevcuttur.