Ara

1.Dönem 2.Ortak Sınav Takvimi aşağıdaki fotoğrafta eklenmiştir.

Ara

12.sınıf öğrencilerimize yapılan kazanım değerlendirme sınavında ilk 10'a giren öğrencilerimiz Psikolojik Danışman ve Rehberlik Öğretmeni Seray LALE tarafından ödüllendirilmiştir. Öğrencilerimizw başarılar dileriz.

Ara

Seyhan Otelinde yapılan Üniversite tanıtım günlerine 12. Sınıf öğrencilerimiz katılmış olup, emeği geçen Biyoloji Öğretmeni Özlem Perçin ve Psikolojik Danışman ve Rehberlik Öğretmeni Seray Lale'ye teşekür ederiz.

Ara

Kros takımımız okullar arası müsabakalarda Adana 2. olarak gururumuz olmuştur. Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz Murat ÇETİNKAYA ve Sedat CENGİZ'e teşekkür ediyoruz.

Ara

Masa tenisi takımımız okullar arası müsabakalara katılarak okulumuzu temsil etmiştir.

Ara

Okullar arası Futsal Müsabakalarında takımımız ilk rakibini 2-1  lik skorla yenerek mücadeleye devam ediyor.

Ara

Okulumuz Biyoloji Öğretmeni Özlem Perçin ve Psikolojik Danışman ve Rehberlik Öğretmeni Seray Lale tarafından 10-d sınıf öğrencilerini Çukurova Üniversitesine geziye götürmüş olup, öğrencilerimiz Hukuk-Eczacılık ve Otomotiv Mühendisliği fakültesini gezmişlerdir. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmeni Seray Lale tarafından öğrencilerimiz Adana Seyhan bölgesindeki müzelere götürülmüştür.

Ara

Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmeni Büşranur Taş tarafından okulumuz öğrencileri Dilberler Sekisine geziye götürülmüştür.

Ara

Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmeni Büşranur Taş tarafından 11. Sınıf öğrencilerine beklentiler adlı rehberlik çalışması yapıldı.

Kas

Tüm Öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun.

Kas

Okulumuz 10. ve 11. sınıf öğrencilerimiz Adana Bölge Kriminal Polis Laboratuvarına geziye götürülmüştür. Emeği geçen öğretmenlerimize ve  Adana Bölge Kriminal Polis Laboratuvarındaki çalışan personellerin yaptıkları sunumlardan dolayı teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü programı gerçekleştirilmiş olup emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda Pazar günü saat 10'da büyük bir coşku ile kutlanmıştır. Programda görevli olan öğretmen ve tüm öğrencilerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Program kapsamında görevli olan öğretmenlerimiz; Biyoloji Öğretmeni Mediha SIÇRAMAZ, Biyoloji Öğretmeni Özlem PERÇİN, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Erdem Fırat ÇAKI, Müzik Öğretmeni Mehmet SANCAK ve Görsel Sanatlar Öğretmeni Songül AKINCI.

Ekm

Okulumuz 9.sınıf öğrencileri tarafından Sağlık Bilgisi ve Trafik Kültürü dersi kapsamında Akılcı İlaç konusu ile ilgili afiş hazırlamışlardır. Emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ederiz.