May

Okulumuz 2.Dönem 2. Ortak Sınav takvimi aşağıdaki fotoğraflarda mevcuttur.

May

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı sebebiyle okulumuz öğretmenleri tarafından tören düzenlemiş ve coşkulu bir şekilde bayram kutlanmıştır. Emeği geçen öğretmen ve öğrenci arkadaşlara teşekkür ederiz.

May

Okulumuz Biyoloji Öğretmeni Özlem Perçin ve öğrencileri tarafından Kompost Üretim Tesisi ziyaret edilmiş ve öğrencilere kompost üretim süreci Belediye Çalışanları tarafından anlatılmıştır. Adanamızın pazar atıklarının kompost dönüşümü ile ilgili olan bu geri dönüşüm ile SIFIR ATIK kapsamı sürecinde gezi yapılmıştır.

May

Okulumuz Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmeni Seray LALE tarafından 12.sınıf öğrencilerimize meslek tanıtımı kapsamında Eczacılık ve hukuk Fakültesi öğrencileri okulumuzu ziyaret ederek, okudukları bölümler ile tanıtıcı seminer vermişlerdir.

May

Okulumuz Görsel Sanatlar Öğretmeni Songül Akıncı ve Biyoloji Öğretmeni Özlem PERÇİN tarafından hazırlanan "GENÇLERLE BİLİM,KÜLTÜR,SANAT YOLCULUĞU" adlı sergi Adana Müzesinde yapılmıştır. Sergi Görsel Sanatlar Öğretmenimizin rehberliğinde öğrenciler tarafından yapılan çalışmaları ve Biyoloji Öğretmeni rehberliğinde  "ENDEMİK" adlı ilk okul e-dergimizi içermektedir. Açılışını Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat ÇELİK, Şube Müdürleri ve okul müdürlerimizin katılımı ile yapılmıştır. Okul Müzik Öğretmeni Mehmet SANCAK rehberliğinde koromuzun şarkıları ile başlamış ve müzik dinletisi sergi boyunca devam etmiştir. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrenci arkadaşlarımıza verdikleri emeklerden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

May

Sosyal Sorumluluk projesi kapsamında okulumuz öğretmenlerinden Fatma Güler ve öğrencilerimiz Fatmanur Deniz, Cemre Çakıtoğlu, Özge Gözel, Süheyla Ürün Ürünveren ve Kerem Çağın tarafından masal seslendirme etkinliği hazırlanmıştır. Bu etkinlik videolarla desteklenmiştir. Projemizin amacı "3-10 yaş arası çocuklar için masal seslendirmesi yapılmıştır. Emek veren öğrenci ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuz Tarih Öğretmeni Fatma Açıksu rehberliğinde öğrencilerimiz ile beraber Sosyal sorumluluk projesi kapsamında "sosyal medya ve internet kullanımının yararları ve zararları" adlı münazara etkinliği yapılmıştır. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

18-19 Nisan tarihinde okulumuzda gerçekleşen TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI öğrenci ve öğretmenlerimizin projelerinin sunumları ile gerçekleşmiştir. Katılım sağlayan Sayın Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Murat ÇELİK' e , proje yürütücümüz Biyoloji Öğretmeni Mediha SIÇRAMAZ'a ve  emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109.yılı dolasıyla tören programı düzenlenmiştir. Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz öğrencileri birçok dalda sprosal faaliyetlerde başarı göstermiştir. Gösterdikleri başarılardan dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

Mrt

14 Mart Dünya Pi Günü için okulumuz Matematik Öğretmeni Samet BARITOĞLU tarafından pano çalışması yapılmıştır.

Mrt

Okulumuz Görsel Sanatlar Öğretmeni Songül AKINCI tarafından 12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü ile ilgili öğrenciler ile beraber yaptığı çalışmalarını okulumuzda sergilemiştir. Kendisine ve emeği geçen tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz idaresi tarafından öğretmenlerimizin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlandı.

Mrt

Okulumuzda 2.Dönem Başı Sınıf Veli Toplantıları Sınıf Rehber Öğretmenleri tarafından yapılmıştır.

Mrt

Okulumuz öğrencileri Psikolojik Danışma ve Rehber Öğretmeni Büşranur TAŞ ve Kimya Öğretmeni Nazan ODAK eşliğinde Çukurova Üniversitesine geziye götürülmüştür. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.