Ekm

Tüm 10.ve11. Sınıflara verimli ders çalışmayla ilgili sunum yapıldı ve YKS Sınavı ile ilgili 11.Sınıf öğrencilerine bilgi verildi.

Ekm

Değerler Eğitimi Kulübü,  Ekim ayı dostluk teması kapsamında 9/A ve 9/B sınıfı öğrencileri ile birlikte pano ve afiş çalışmaları yapıldı. Yapılan bu pano okul koridorunda sergilemiş olup, hazırlanan afiş okuldaki bütün  sınıfların panolarına asıldı.

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü ile ilgili pano hazırlanmıştır.

Ekm

Okulumuzda yangın ve deprem tatbikatı yapılmıştır.

Ekm

Okulumuzda tüm sınıf düzeylerinde kazanım kavrama testi yapılmıştır.

Ekm

Okulumuzda Erasmus Günleri ile ilgili tanıtıcı pano hazırlanmıştır.

Ekm

Okulumuz öğrencilerine Seyhan Belediyesi tarafından Sıfır Atık ile ilgili eğitim verilmiş ve her kata geri dönüşüm kutusu konulmuştur.

Eyl

Okulumuz 10.ve 11.sınıf öğrencilerine Gençlik ve Spor Bakanlığı  ve Gençlik Merkezleri tanıtıldı. Seyhan Gençlik Merkeziyle yapılcak olan etkinlikler planlandı.

Eyl

Değerler Eğitimi Kulübü,  Eylül ayı Adalet temalı pano etkinliği yapıldı.

Eyl

Okul Psikolojik Danışma ve Rehberlik Sereisi Öğretmeni Seray Tetik ve Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Davut Ateş tarafından mesleki çalışma programı kapsamında okul öğretmenlerimize bilgi verilmiştir.

Eyl

Okulımız Biyoloji Öğretmeni Özlem Perçin ve Mediha Sıçramaz tarafından mesleki çalışma programı kapsamında OGM materyal sitesindeki kütüphane bölümü öğretmenlerimize tanıtılarak Proje hazırlama ile ilgili bilgi verildi.

Eyl

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Sene başı(Eylül) Sorumluluk Sınav tarihleri aşağıdaki fotoğrafta mevcuttur.

Eyl

Okulumuz Psikolojik Danışma ve Rehber Öğretmeni Büşranur Taş tarafından öğretmenlerimize Rehberlik Servisi yürütme işlemleri ile ilgili bilgi vermiştir.

Eyl

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Sene Başı toplantısı 04/09/2023 tarihinde Öğretmenler Odasında yapılmıştır.

May

Okulumuz öğrencileri tarafından yapılan yıl sonu Karma Görsel Sanat Eserleri Adana Arkeoloji Müzesi Fuaye Salonunda 24-25-26 Mayıs gününde sergilenecek olup , emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.